Categorieën
Nieuwsberichten

Inspiratiemagazine Dinkelland 2022

Wat vindt’n Doarp, de doarper denktank, maar waar praten we eigenlijk over?

Samen met de inwoners van Denekamp willen we graag een aantal korte- en lange termijnplannen uitvoeren. In het inspiratiemagazine Dinkelland staat een mooi artikel over de onderwerpen en thema’s waar wij ons momenteel mee bezig houden

Categorieën
Nieuwsberichten

Denekamp 750 jaar!

In 2027 bestaat Denekamp 750 jaar! Een deel van de Denekampers herinnert zich nog het geweldige spektakel in 1977. Alle reden om groots uit te pakken en met het hele dorp een onvergetelijk feest te vieren.

Omdat zo’n evenement niet zo maar even georganiseerd wordt, willen we tijdig van start gaan met de eerste voorbereidingen. Daarbij willen we zo veel mogelijk initiatieven samenbrengen, zodat het een feest wordt dat door de hele gemeenschap wordt gedragen. Een prachtige bijkomstigheid is, dat er concrete plannen zijn om in 2027 ook Hugo van den Denekamp weer op te voeren.

Nog 5 jaar en dan is het zover!

Heb je een goed en misschien wel gouden idee of ben je misschien al bezig met Denekamp 750, laat het dan weten! Laat een bericht achter op Facebook, Instagram of stuur een mail naar info@watvindtndoarp.nl.

Natuurlijk kan je ook aan de jas trekken bij de volgende personen van Wat vindt ‘n Doarp:  Magda Nijemijer Wiefferink, Manon Busscher, Kim Grote Punt, Arjen Meinders en Henrike Kamphuis.

#watvindtndoarp #Denekamp750jaar

Categorieën
Nieuwsberichten

Het is officieel!

Donderdag 17 maart 2022

Het is officieel. Charles Brummelhuis heeft z’n handtekening gezet onder de oprichtingsakte voor “Wat vindt’ n Doarp”.

Dat is de naam van de nieuw in het leven geroepen doarper denktank!